Hvem er Mybanquet.

Ideen til Mybanquet.dk startede med, at jeg gerne ville øge kendskabet til de nye spændende restauranter,
der er åbnet i Danmark indenfor de sidste 10 år.

Flere af disse er drevet af gamle kollegaer eller bekendte og da jeg fandt ud af hvor svært det er at finde det perfekte sted til livets store begivenheder begyndte jeg at udtænke den virksomhed som i dag er  Mybanquet.dk

 


Morten Barsø er iværksætteren bag Mybanquet.dk

Morten har mere end 10 års erfaring med planlægning samt afvikling af alle typer af begivenheder alt fra bryllupper til mode shows under Fashion Week.

Jeg har arbejdet med service hele mit liv og jeg elsker det,  da jeg var 18 år startede jeg helt ny og våd bag ørerne hos Restaurant Kommandanten der havde en stjerne i Guide Michelin. Det var startskuddet til min karriere inden restaurationsbranchen hvor jeg senere har arbejdet i stilling så som:

  • Banquet ansvarlig på Restaurant Noma
  • Restaurant chef på Restaurant Kiin Kiin
  • Tjener på Restaurant 108
  • med flere.

Louise M. Nordstrøm er bachelor i psykologi og medstifter.

Louise M. Nordstrøm er bachelor i psykologi og læser sin kandidat på København Universitet, hun har arbejdet i service faget i 7 år som tjener og handikap hjælper.

Jeg har altid undret mig over hvorfor vi træffer de valg vi gør og derfor var psykologi skrevet i stjernerne, min kærlighed ligger i "choice architecture".

Jeg elsker at undersøge hvordan vi kan gøre Mybanquet.dk til en endnu bedre oplevelse for dig og hjælpe dig med at finde dit drømme sted til din store begivenhed.

 

 

Karsana Nyoman er vores Service og Kvalitets inspektør på Bali.

Karsana Nyoman har mere end 30års erfaring i service branchen fra 5. stjernede hoteller, Han er udvalgt til præst af sin landsby og er Mybanquet.dk repræsentant på Bali.

Jeg startede i restaurations branchen for 34 år siden, jeg mødte min kone det første sted jeg fik arbejde som var et lille sted der serverede fried chicken, vi har været sammen lige siden og jeg har senere i min karriere arbejdet som stort set alt inden for hotel branchen, mine seneste og nuværende 5 stjernede arbejdspladser:

  • Kupu Kupu Barong Ubud
  • Alila Ubud
  • Maya Resort Ubud
  • Med flere

Hvordan udvælger vi vores værter.

Alle vores værter lever op til mindst 2 af vores krav, så du kan vælge den perfekte vært til din begivenhed.

Bæredygtighed & økologi

Vores værter går op i miljøet for fremtiden og vores børns skyld.

Høj kvalitet af råvarer

Fokus på kvaliteten af råvare giver bedre smag i maden og i munden.

Passion & Værtskab

Vores værter er dybt passionerede omkring deres værtskab.

Dyrevelfærd

Dyrevelfærd med god samvittighed

Glade, frie dyr leger bedst med plads til krumspring og  livet.

Vi tester løbende vores værter

Du kan være sikker på at vores værter lever op til de krav  vi stiller, så du med ro i sjælen kan vælge den vært der passer perfekt til din begivenhed.