Banquet.dk ApS – Privatlivspolitik

Dato: 01. februar 2020

Banquet.dk ApS indsamler, behandler og opbevarer personoplysninger, der indtastes på vores hjemmeside www.banquet.dk.

Loven kræver, at vi giver dig en række oplysninger, når vi indsamler, behandler og opbevarer oplysninger om dig. Disse oplysninger kan du finde i vores privatlivspolitik.

Når du indtaster dine personoplysninger på vores hjemmeside, accepterer du vores privatlivspolitik.

1. DATAANSVARLIG OG DATABEHANDLER


  • 1.1 Den dataansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig på www.banquet.dk er: Banquet.dk ApS (”Banquet”)
    CVR-nr. 40480285
    Nordområdet 135 B, st.
    2450 København SV

  • 1.2 Når du bruger vores hjemmeside og/eller når du bestiller et tilbud gennem vores hjemmeside, anerkender du at have læst og accepteret disse brugerbetingelser og vores privatlivspolitik, der er tilgængelig på vores hjemmeside.

  • 1.3 Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores direktør, Morten Barsø, på tlf.nr. +45 [tlf.nr.] og [e-mailadresse].

2. FORMÅLET MED BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER


  • 2.1 Vi behandler de modtagne personoplysninger med henblik på at kunne kontakte dig og tilbyde dig de services, som du har efterspurgt på vores hjemmeside.

  • 2.2 Vi behandler også de modtagne personoplysninger med henblik på at tilføje dig til vores kunderegister og sende dig vores nyhedsbreve.

3. HVILKE PERSONOPLYSNINGER


  • 3.1 Vi indsamler, behandler og opbevare oplysninger om dit navn, telefonnr. og e-mailadresse.

4. HVOR OG HVORDAN INDSAMLES PERSONOPLYSNINGERNE


  • 4.1 Vi indsamler personoplysningerne om dig på vores hjemmeside, når du udfylder kontaktformularen på hjemmesiden.

5. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGERNE


  • 5.1 Kun Banquet, Banquets medarbejdere og Banquets samarbejdspartnere, der ønsker at fremsende tilbud til dig, har adgang til dine personoplysninger.

6. OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER


  • 6.1 Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

  • 6.2 Vi kan ikke på forhånd sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse, at dine oplysninger vil blive opbevaret, indtil vi har leveret den af dig efterspurgte service eller indtil du har anmodet os om at slette dine personoplysninger.

7. RETTEN TIL AT TRÆKKE SAMTYKKE TILBAGE


  • 7.1 Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at kontakte Banquet på de kontaktoplysninger, der fremgår i punkt 1.

  • 7.2 Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

8. SIKKERHED OG BESKYTTELSE


  • 8.1 Vi har etableret og vedligeholder nødvendige foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger.

  • 8.2 Bliver vi udsat for et sikkerhedsbrud, hvor vi skønner, at der er en høj risiko for at dine personoplysninger kan misbruges, vil vi hurtigst muligt underrette dig om sikkerhedsbruddet. Vi vil også informere dig om, hvad vi har gjort for at mindske risikoen for misbrug af dine personoplysninger, og hvordan du selv kan beskytte dine personoplysninger.

9. DINE RETTIGHEDER


  • 9.1 Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig samt modtage en kopi af dem.

  • 9.2 Du kan til enhver tid kræve at få rettet forkerte oplysninger om dig så hurtigt som muligt, og du har ret til at få tilføjet supplerende oplysninger, hvis oplysningerne er ufuldstændige.

  • 9.3 Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

  • 9.4 Du har ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

  • 9.5 Du kan læse om dine rettigheder Datatilsynets hjemmeside på www.datatilsynet.dk.

10. KLAGEADGANG


  • 10.1 Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.